Hoe doen jullie dat eigenlijk?
Blog

Hoe doen jullie dat eigenlijk?

[su_wiloke_sc_company_website target=”_self”]Op wereldreis met je gezin! Hoe doen jullie dat?
Klinkt heel leuk! Wat komt er allemaal bij kijken? Kan dat met jonge kinderen?

Deze vragen krijgen we nu iedere dag? Het is niet zo vanzelfsprekend om met een gezin een grote en lange reis te maken. We denken (dacht ik ook) dat doen we wel weer als de kinderen groot zijn, want nu is dat heel lastig. Toch hebben wij twee jaar geleden (toen zijn we 4 maanden naar Nieuw- Zeeland, Australïe en Fiji geweest) gemerkt dat het ‘gewoon’ een kwestie van doen is! Overal ter wereld groeien kinderen op, zijn er speeltuintjes en vermaken ze zich vaak met veel minder, dan dat ze bij ons in Nederland gewend zijn.
Natuurlijk zitten er ook hele zware dagen tussen. Vooral bij groot tijdverschil, dan hebben de kinderen meer tijd nodig om te acclimatiseren en in het ritme te komen. Net zoals thuis, zijn er ook op reis de drama en huil dagen en momenten waar je jezelf afvraagt, waarom doen we dit ook alweer? Ik weet nog een moment in Nieuw- Zeeland waar we op een verschrikkelijke camperplek stonden omdat er niks meer vrij was, het regende buiten, de kids waren vervelend en we konden echt geen kant op! Ik heb mijzelf toen heel, maar dan ook heel goed afgevraagd waarom?? Waarom doen we dit onszelf aan…? Belangrijk is dat je dit naar elkaar kan uiten en dan is voor je het weet de lucht weer geklaard en schijnt de zon weer en voel je de intensiteit van het leven, de natuur, de vrijheid en avontuur. Dan weet je weer waarvoor je het doet en daar wordt je telkens weer aan herinnert!

Onderstaand een aantal foto’s van onze reis 2 jaar geleden.

In het volgende blog gaan we je vertellen hoe wij als ondernemers de aankomende wereldreis kunnen gaan maken. Wil je deze zeker niet missen? Meld je dan aan voor onze updates en ontvang de volgende blog rechtstreeks in je mail!

peter & Wendy

Family dreamtrip

Related Articles

Rondreis Canada 2019

Exciting News!! 

10 tips voor een fantastische wereldreis met kids!

Roadtrip Zuid- Afrika!

Dream the destination and start living the journey …

Disqus shortname is required. Please click on me and enter it

01 Comment

  1. Felix

    Heel veel plezier gewenst van Felix (klasgenootje Maud)!!

    6 maart 2017 Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM

[instagram-feed num=12 cols=6]