Over ons

Wij zijn Peter (41), Wendy (35), Maud (6) en Bing (3).
Wij zijn begin dit jaar weer vertrokken voor ene grote wereldreis.
Wij hopen hiermee te laten zien hoe mooi de wereld is en hoe gemakkelijk, maar zeker ook positief uitdagend het is om met je kinderen op wereldreis te gaan. Zodat zoveel mogelijk gezinnen hun (reis) dromen waar maken.

In 2014 hebben we 4 maanden met ons gezin in Nieuw- Zeeland en Australië en Fiji gereisd.
Een hele gave belevenis en we zijn altijd nog dankbaar dat we dit hebben kunnen doen.
Het was niet alleen een fantastische reis qua natuur en samenzijn, maar ook een innerlijke reis, die ons inzichten heeft gegeven in de manier hoe wij in het leven staan en wat we belangrijk vinden en aan ons leven willen toevoegen.
In één van de eerste berichten kun je van deze reis ook een aantal foto’s zien.
In de zomer van 2016 hebben we een rondreis door Nederland gemaakt met een Volkswagen busje, een fantastische ervaring. Hoewel het weer niet altijd mee zat, hebben we toch ervaren hoe mooi onze stranden, natuur en steden zijn.

Wendy heeft in 2014 haar baan opgezegd. Ze heeft 8 jaar gewerkt als Sales Manager bij een uitgeverij.
Ze heeft ervaren dat het heel moeilijk is om in deze maatschappij niet te kiezen voor zekerheid. Gelukkig heeft ze haar hart gevolgd, is ze een eigen bedrijf begonnen met Act for more Happiness organiseert ze Happiness café’s, events en workshops. Tevens inspireert en ondersteunt ze vrouwelijke ondernemers met haar Business Academy, door middel van coaching, workshop en events. Daarnaast is ze een inspirator, spreker en dagvoorzitter bij bijeenkomsten van bedrijven en events.

Peter is al meer dan 20 jaar eigenaar van Gildeprint, Boekengilde en sinds twee jaar van Boekschrijven.nl
Hij inspireert samen met een team van 15 professionals: promovendi, schrijvers en boekmakers d.m.v. webinars, workshop, (online) coaching en events om zodoende boeken te produceren, schrijven en uit te geven.  Hij heeft een eigen productie locatie in Enschede waar dagelijks meer dan 20 titels worden gedrukt en in de markt worden gezet.

Al met al zijn we eigenlijk te druk in Nederland om zolang op reis te gaan. Toch hebben we het verlangen om samen weer een nieuw avontuur aan te gaan. Daarom hebben we een datum geprikt, werken we hier naartoe, zodat het mogelijk is om gezamenlijk weer een droom waar te maken. Dat is niet altijd makkelijk, maar waar een wil is, is een weg… Familydreamtrip WORLDTICKET 2017

Je kunt onze avonturen volgen via deze site, youtube, facebook & Instagram.

peter & Wendy

Family dreamtrip

INSTAGRAM

[instagram-feed num=12 cols=6]